پس از سه روز برگزاری؛
نخستین جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان با معرفی غرفه های برتر به ایستگاه پایانی رسید
نخستین جشنواره دانشگاهی میوه و غذای قومس پس از سه روز برگزاری در دانشگاه سمنان ، به کار خود پایان داد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: در پایان سه روز برگزاری این جشنواره ، "غرفه گولاچ " سعیده غیبی، "غرفه بازی های فکری" یوسف عسگری و "غرفه محصولات خانگی" لیلا صفاهانی عنوان غرفه های برتر با رأی داوران ، و "غرفه نمک دریایی" علی خیرخواه و "غرفه محصولات خانگی" نگین وهاب نیا عنوان غرفه های شایسته تقدیر را از آن خود کردند.
دکتر اشکان جبلی جوان افزود : همچنین "غرفه سیستان و بلوچستان" عمران خدیر به عنوان غرفه برتر از نگاه مخاطبان انتخاب شد .
به گفته معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سمنان ؛ در مدت برگزاری این جشنواره که با استقبال دانشجویان و مخاطبان همراه بود، شش کارگاه آموزشی و دو مسابقه گروهی با عنوان غذاهای محلی و کیک و شیرینی خانگی و بازی های فکری و بومی محلی برگزار شد که در پایان عمران خدیر از غرفه سیستان و بلوچستان برگزیده مسابقه غذای محلی و ندا احمدی زاده از غرفه کیک و شیرینی خانگی به عنوان برگزیده مسابقه کیک و شیرینی انتخاب شد.
دکتر جبلی جوان با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه سمنان در این جشنواره ظرفیت های متنوع غذایی کشور را به نمایش گذاشتند افزود : برگزاری این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت های دانشجویی و ایجاد زمینه برای کسب درآمد و کارآفرینی دانشجویان انجام شد.
یادآور می شود؛ در مدت برگزاری این جشنواره فرماندار سمنان و دیگر مسئولان و کارکنان دستگاههای اجرایی و نیز دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی سمنان از این جشنواره بازدید کردند .
نظر دهید